2015.06.30

Kehidakustányi Turisztikai Egyesület  8784 Kehidakustány Dózsa Gy.u.7

Sajtóközlemény               

A Kehidakustányi Turisztikai Egyesület tevékenységének fejlesztése” című, NYDOP-2.3.1/A-12-2012-0005 jelű pályázat megvalósítása befejeződött.

Befejeződött a Kehidakustányi Turisztikai Egyesület tevékenységének fejlesztése, amely révén Kehidakustányban -mint turisztikai desztináció- marketing, ingatlan és turisztikai rendszerfejlesztés valósult meg. A projekt az Európai Unió 42 457 507 millió forintos támogatásával valósult meg. A projekt 2014.január 1-től 2015.június 30-ig tartott.

A Kehidakustányi Turisztikai Egyesülettevékenységénekfejlesztésecímű, NYDOP-2.3.1/A-12-2012-0005 jelűpályázataa RegionálisOperatívProgram IrányítóHatósága 49.950 000 Ft összköltségű,maximális 85 %-os intenzitású,42 457 500 Ft összegűtámogatásával jött létre.

A projekt fő elemeiként, útba igazító és információs táblák kihelyezése, rendezvény és oktató célú helységek felújítása, berendezése, irodai és rendezvénytechnikai eszközök beszerzése, turisztikai marketing anyagok készítése valósult meg a pályázatnak köszönhetően.

Jelentős hangsúlyt kapott a pályázatban az intenzív online és offline marketing tevékenység, mely magában foglalja  Kehidakustányt és az itt található turisztikai attrakciók specifikus bemutatását, image filmek, fotók készítését, célzott hirdetések megjelenését.  Kehidakustány hangsúlyozott megjelenési lehetőséget kapott a nyomtatott médiában és internetes felületeken.  Az egyesület rendezte meg a „ Kárpát –medencei Turisztikai  Fórum” nemzetközi konferenciát.

A térségben folyamatban lévő önkormányzati és magánbefektetések mellett a Kehidakustányi Turisztikai Egyesület és TDM munkaszervezet keretein belül megvalósuló fejlesztések is hozzájárulnak ahhoz, hogy az idelátogató vendégek a legjobb és legtöbb élményben részesüljenek, és visszatérő vendégként térjenek vissza a „Zala-völgye, a termál- gyógyvíz otthonába”, Kehidakustányba.  A pályázatban valamennyi elem a Kehidakustányi Turisztikai Egyesület tevékenységének fejlesztése címen valósult meg, mely Kehidakustány település fejlődését szolgálja.

A fejlesztés 2014. január 1-től 2015.június  30-ig  valósult meg.A fejlesztés az Európai Unió 85 %-os finanszírozásával, 42,5 millió forintos támogatásból és 7,5 millió forint saját forrásból valósult meg.

Sajtóközlemény

Indul  A „Kehidakustányi Turisztikai Egyesület tevékenységének fejlesztése”

Megkezdődött a Kehidakustányi Turisztikai Egyesület tevékenységének fejlesztése, amely révén Kehidakustány, mint turisztikai desztináció: marketing, ingatlan és turisztikai rendszerfejlesztést, fog végrehatni. A projekt az Európai Unió 42 457 507 millió forintos támogatásával valósul meg. A projekt 2014.január 1-tól 2015.június 30-ig tart.

„A Kehidakustányi Turisztikai Egyesülettevékenységénekfejlesztése” címűNYDOP-2.3.1/A-12-2012-0005 jelűpályázatátRegionálisOperatívProgram IrányítóHatósága 49.950 000 Ft összköltséggelmaximális 85 %-os intenzitással42 457 500 Ft összegűtámogatásraérdemesnekítélte.

A projekt fő elemeiként kültéri információs terminál – touch-infokészüléket, útba igazító és információs táblák kihelyezését, irodai eszközöket, rendezvény és oktató célú helységek felújítását,berendezését, turisztikai offline és online marketing anyagok készítését tartalmazza többek között a pályázat.

Jelentős hangsúlyt kap a pályázatban az intenzív online és offline marketingtevékenység, mely magában foglalja a Kehidakustányt és az itt található turisztikai attrakciók specifikus bemutatását, fotók készítését, katalógusok kiadását.  Kehidakustány hangsúlyozott megjelenési lehetőséget kap a különböző nyomtatott médiában és internetes felületeken. A fejlesztés 2014. januárjától 2015.június végéig tartó időszakban valósul meg.

A térségben-folyamatban lévő önkormányzati és magánbefektetések mellett a kehidakustányi TDM szervezet keretein belül megvalósuló fejlesztések is hozzájárulnak ahhoz, hogy az idelátogató vendégek a legjobb és legtöbb élményben részesüljenek, és visszatérő vendégként térjenek vissza a „Zala Völgye, a termál- gyógyvíz otthonába”, Kehidakustányba.  A pályázatban megvalósuló valamennyi elem Kehidakustány település fejlődését szolgálja.

A fejlesztés az Európai Unió 85 százalékos finanszírozásával, 42,5 milliós támogatásból és 7,5 millió forint saját forrásból valósul meg.